Spirited

Ik geloof dat de manier waarop je met geld omgaat een spirituele zelfreflectie is. Jouw houding ten opzicht van geld en alles wat met geld te maken heeft is een weerspiegeling van jouw innerlijke belevingswereld.
Door onze opvoeding, overtuigingen en ervaringen zijn we geld niet meer als een neutrale energie gaan zien, maar als de oorzaak van al het kwaad in de wereld. Ik weet dat geld een neutrale creërende energie is en met de juiste intentie het leven veel mooier maakt.

Spirited Finances biedt spirituele financiële begeleiding voor individuen. Als begeleider help ik jou een balans te vinden tussen het verwerven van geld en de ontwikkeling van jou hogere zelf. Ik leer jou handige tools om geld aan te trekken. Je ontdekt dat spiritualiteit heel goed samen gaat met geld verdienen. Leven in overvloed is voor een ieder weggelegd. Het is een universele wet en daardoor voor iedereen. Je ontdekt wat overvloed voor jou betekend en hoe jij jouw leven zodanig kunt creëren zodat het in overeenstemming is met jouw zielenmissie.